El MAC culmina la seua cinquena edició amb rècord d’assistents i un salt qualitatiu en la seua programació

Est_0031_redimensionar

La Furtiva, Maduixa Teatre i La Tal tanquen el festival d’arts escèniques de Mislata amb tres propostes molt diferents, però totes de gran qualitat artística

 

A falta de conèixer les xifres oficials del festival, el MAC (Mislata Art al Carrer) va tancar ahir la seua cinquena edició en un clima de satisfacció generalitzada. En l’organització estan contents pel magnífic ambient que s’ha viscut als carrers de Mislata durant tot el cap de setmana i és fàcil endevinar que el nombre d’espectadors serà molt superior al d’edicions anteriors. I el públic, cada vegada més fidel, Se’n va anar ahir a casa amb un agradable sabor de boca, conscients d’haver presenciat enguany propostes escèniques d’un gran nivell artístic. Per tot això l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, destaca la satisfacció de “haver consolidat el nostre MAC en només uns anys i que hui siga un motiu d’orgull per a tots els mislaters i mislateres”.

La jornada d’ahir diumenge va seguir la tònica de tot el cap de setmana. Molt públic, de totes les edats i procedències, i un nivell artístic que ha suposat un notable salt de qualitat per al MAC. L’actuació matinal, pensada per al públic familiar, va mostrar la part més emotiva del món del circ. La Furtiva va presentar a Mislata Sabates en l’aire, la història d’una dona somiadora que viu en els núvols i un xic senzill i treballador, amb els peus a terra, que un bon dia senten la necessitat d’estar junts. Amb un trapezi, unes bandes i unes xanques, els valencians divertiren i emocionar a tots els assistents.

Per a la recta final del MAC estava reservada una de les actuacions més esperades del festival. Amb quatre candidatures als Premis Max 2017 que es lliuraran el pròxim mes de juny a València, Maduixa Teatre va portar a Mislata el seu nou espectacle de dansa de carrer sobre xanques. Mulïer és un homenatge a la dona i la seua lluita durant segles per a alliberar-se de l’opressió, però també és un espectacle poètic i visual que investiga els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i les emocions. Ahir les xiques de Sueca s’emportaren la més tancada de les ovacions del festival.

L’espectacle de clausura del MAC de 2017 arribava des de Rubí (Catalunya) a ritme de Carilló. Davant una avinguda abarrotada de públic, els personatges de clown de la companyia La Tal imitaren als ninots dels rellotges en una divertida coreografia carregada d’expressivitat.


 

El MAC culmina su quinta edición con record de asistentes y un salto cualitativo en su programación

Est_0222_redimensionar

La Furtiva, Maduixa Teatre y La Tal cierran el festival de artes escénicas de Mislata con tres propuestas muy distintas, pero todas de gran calidad artística

A falta de conocer las cifras oficiales del festival, el MAC (Mislata Art al Carrer) cerró ayer su quinta edición en un clima de satisfacción generalizada. En la  organización están contentos por el magnífico ambiente que se ha vivido en las calles de Mislata durante todo el fin de semana y es fácil adivinar que el número de espectadores será muy superior al de ediciones anteriores. Y el público, cada vez más fiel, se fue ayer a casa con un agradable sabor de boca, conscientes de haber presenciado este año propuestas escénicas de un gran nivel artístico. Por todo ello el alcalde, Carlos Fernández Bielsa, destaca la satisfacción de “haber consolidado nuestro MAC en apenas unos años y de que hoy sea un motivo de orgullo para todos los mislateros y mislateras”.

La jornada de ayer domingo siguió la tónica de todo el fin de semana. Mucho público, de todas las edades y procedencias, y un nivel artístico que ha supuesto un notable salto de calidad para el MAC. La actuación matinal, pensada para el público familiar, mostró la parte más emotiva del mundo del circo. La Furtiva presentó en Mislata Sabates en l’aire, la historia de una mujer soñadora que vive en las nubes y un chico sencillo y trabajador, con los pies en la tierra, que un buen día sienten la necesidad de estar juntos. Con un trapecio, unas bandas y unos zancos, los valencianos divirtieron y emocionar a todos los asistentes.

Para la recta final del MAC estaba reservada una de las actuaciones más esperadas del festival. Con cuatro candidaturas a los Premios Max 2017 que se entregarán el próximo mes de junio en Valencia, Maduixa Teatre trajo a Mislata su nuevo espectáculo de danza de calle sobre zancos. Mulïer es un homenaje a la mujer y su lucha durante siglos para liberarse de la opresión, pero también es un espectáculo poético y visual que investiga los límites físicos con la danza y el equilibrio, el movimiento y las emociones. Ayer las chicas de Sueca se llevaron la más cerrada de las ovaciones del festival.

El espectáculo de clausura del MAC de 2017 llegaba desde Rubí (Cataluña) a ritmo de Carilló. Ante una avenida abarrotada de público, los personajes de clown de la compañía La Tal imitaron a los muñecos de los relojes en una divertida coreografía cargada de expresividad.

A %d bloguers els agrada això: