Xarxa Teatre posa el colofó a una multitudinària jornada del MAC

MAC - Xarxa1

Més d’un miler de persones presenciaren a l’amfiteatre de Felipe Bellver “Papers!”, un espectacle de teatre social amb una potent escenografia i focs artificials

La cinquena edició del MAC porta camí de superar tots els registres anteriors d’assistència de públic. La d’ahir dissabte va ser una de les jornades més multitudinàries que es recorden en la curta però intensa trajectòria del festival d’arts escèniques de Mislata. I és que des de bon matí i fins a ben entrada la matinada del dissabte al diumenge, centenars de veïns i visitants ompliren els carrers i places de la ciutat per a presenciar els diferents espectacles del MAC.

Els encarregats d’obrir la jornada van ser els de la companyia Circo La Raspa d’Osca. Les matinals del MAC estan reservades per als més menuts i ahir s’ho passaren d’allò més bé amb Cataplum!, una exhibició de tècniques circenses que va despertar una explosió de rialles, aplaudiments i diversió del públic. Els simpàtics personatges Torri i Richi di Chous feren riure i participar al nombrós públic que ahir de matí es concentrava a l’avinguda Gregorio Gea.

El fil conductor circense va continuar per la vesprada amb altres dos espectacles per a tots els públics. Primer amb la visita d’uns músics entranyables. Els sevillans de La banda de otro entusiasmaren al públic més jove del festival amb un divertit concert ambientat en el vell oest. El circ i la música es donaren la mà una vegada més en el MAC, en un espectacle on era impossible distingir els músics dels malabaristes o els pallassos.

La següent companyia venia des de Castella i Lleó amb el seu Apartamento. Cirk About It instal·laren el saló de casa en l’avinguda més transitada de Mislata per a obsequiar al públic amb tot un recital d’equilibris, salts i acrobàcies. Un espectacle molt visual, amb pinzellades d’humor, que va encisar a xiquets i majors.

Per la nit l’expectació era màxima per a vore a Xarxa Teatre. Anunciat com el plat fort del festival, els de Vila-real presentaren Papers!, el seu nou espectacle, i compliren de valent amb l’interès que havia despertat la seua actuació. Més d’un miler de persones ompliren de gom a gom l’amfiteatre de Felipe Bellver i presenciaren en directe la seua enorme exhibició de teatre de carrer, de fort contingut social, que no va deixar a ningú indiferent. Amb una potent escenografia, on no faltaren els seus clàssics focs artificials, Xarxa Teatre va fer reflexionar al públic sobre el drama de la immigració i el poder dels diners en la societat actual. Una actuació de les que deixen emprempta i que de ben segur quedarà guardada per sempre en la memòria del públic del MAC.


Xarxa Teatre pone el broche de oro a una multitudinaria jornada del MAC

MAC - Xarxa2

Más de un millar de personas presenciaron en el anfiteatro de Felipe Bellver “Papers!”, un espectáculo de teatro social con una potente escenografía y fuegos artificiales

 

La quinta edición del MAC lleva camino de superar todos los registros anteriores de asistencia de público. La de ayer sábado fue una de las jornadas más multitudinarias que se recuerdan en la corta pero intensa trayectoria del festival de artes escénicas de Mislata. Y es que desde buena mañana y hasta bien entrada la madrugada del sábado al domingo, centenares de vecinos y visitantes llenaron las calles y plazas de la ciudad para presenciar los distintos espectáculos del MAC.

Los encargados de abrir la jornada fueron los de la compañía Circo La Raspa de Huesca. Las matinales del MAC están reservadas para los más pequeños y ayer se lo pasaron en grande con Cataplum!, una exhibición de técnicas circenses que despertó una explosión de risas, aplausos y diversión del público. Los simpáticos personajes Torri y Richi di Chous hicieron reír y participar al numeroso público que ayer por la mañana se concentró en la avenida Gregorio Gea.

El hilo conductor circense continuó por la tarde con otros dos espectáculos para todos los públicos. Primero con la visita de unos músicos entrañables. Los sevillanos de La banda de otro entusiasmaron al público más joven del festival con un divertido concierto ambientado en el lejano oeste. El circo y la música se dieron la mano una vez más en el MAC, en un espectáculo donde era imposible distinguir los músicos de los malabaristas o los payasos.

La siguiente compañía venía desde Castilla-León con su Apartamento a cuestas. Cirk About It instalaron el salón de casa en la avenida más transitada de Mislata para obsequiar al público con todo un recital de equilibrios, saltos y acrobacias. Un espectáculo muy visual, con pinceladas de humor, que encandiló a niños y mayores.

Por la noche la expectación era máxima para ver a Xarxa Teatre. Anunciado como el plato fuerte del festival, los de Vila-Real presentaron Papers!, su nuevo espectáculo, y cumplieron con creces con el interés que había despertado su actuación. Más de un millar de personas llenaron el anfiteatro de Felipe Bellver y presenciaron su enorme exhibición de teatro de calle, de fuerte contenido social, que no dejó a nadie indiferente. Con una potente escenografía, en la que no faltaron sus clásicos fuegos artificiales, Xarxa Teatre hizo reflexionar al público sobre el drama de la inmigración y el poder del dinero en la sociedad actual. Una actuación de las que dejan huella y que a buen seguro quedará guardada para siempre en la memoria del público del MAC.

A %d bloguers els agrada això: