El MAC arranca amb una exhibició de malabars de la companyia Nueveuno i el circ poètic de Malas Compañías

El públic de Mislata va demostrar ahir que tenia ganes de festival i va omplir els carrers de la ciutat des de l’espectacle itinerant de la Fam

El MAC va iniciar ahir el seu intens cap de setmana d’espectacles al carrer i el públic va demostrar una vegada més la seua fidelitat a esta important cita amb les arts escèniques. A Mislata hi havia ganes de MAC i ahir es va notar des de primera hora, quan la companyia La Fam va obrir la jornada amb una actuació itinerant de teatre de carrer. Divertits, atrevits i desenfadats, els llops de Vila-real armaren una gran festa que va inundar l’avinguda de Gregorio Gea del magnífic ambient que envolta sempre al MAC. La música en directe i la interacció amb el públic i l’entorn van atraure ahir a multitud d’espectadors i curiosos.

Recuperats de l’adrenalina inicial, els bascos de Malas Compañías Zirko Taldea aconseguiren divertir i emocionar al públic a parts iguals, especialment als més menuts. Fa dos anys deixaren en el MAC un record inesborrable i ahir tornaren a posar-se al públic a la butxaca amb Letter, el viaje de una carta, un espectacle de circ i teatre d’una gran càrrega poètica.

Ja per la nit, l’amfiteatre de Felipe Bellver, a les portes de la Fàbrica, s’omplia per a assistir a un dels principals atractius d’esta edició del MAC. La companyia madrilenya Nueveuno inaugurava els espectacles nocturns de carrer -la principal novetat d’enguany- amb Sinergia 3.0, tota una exhibició de malabars, manipulació d’objectes i una coreografia de gran plasticitat. La música, la il·luminació i l’ús de les noves tecnologies va fer gaudir de valent al públic.

El festival d’arts escèniques de Mislata contínua durant tot el cap de setmana. Als matins, amb espectacles de públic familiar, a les vesprades per a tots els públics i esta nit, per a adults, el que sens dubte és el plat fort del MAC: Papers, de Xarxa Teatre. Teatre social que no deixarà ningú indiferent i una espectacular escenografia que comptarà fins i tot fins a amb focs artificials. A les 23 hores, en l’amfiteatre de Felipe Bellver.

A %d bloguers els agrada això: