Mislata es prepara per a viure el seu cap de setmana més intens de l’any

Prèvia cap de setmana MAC-1

El MAC omplirà d’arts escèniques els carrers de la ciutat i espera rebre al voltant de deu mil espectadors

A Mislata ja està tot preparat per a gaudir de la cultura i de les arts escèniques. El MAC entra en la seua recta final i la ciutat es prepara per a viure el cap de setmana més intens de tot l’any. Des del divendres de vesprada i fins al diumenge per la nit, una quinzena d’espectacles de circ, teatre, dansa i música se succeiran en diferents carrers i places Mislata, tots ells d’accés lliure i gratuit. L’organització preveu una afluència de públic propera als 10.000 espectadors, lleugerament superior a la de l’any passat.

La novetat d’esta cinquena edició seran els espectacles nocturns a l’aire lliure. Fins ara, el MAC reservava les actuacions nocturnes per a formats de sala, però enguany el festival redobla la seua aposta pels espectacles de carrer programant dos dels seus plats forts per a les 23 hores en l’amfiteatre de Felipe Bellver. La companyia madrilenya Nueveuno oferirà el divendres a la nit un espectacle de circ contemporani que combina música, malabars i danses i el dissabte serà Xarxa Teatre qui presente el seu nou muntatge: Papers.

La jornada de demà divendres arrancarà a les 19 hores amb un espectacle itinerant de teatre i música en directe a càrrec de la companyia La Fam i a les 20.30 hores actuaran en la Plaça de la Constitució els bascos de Malas Compañías, que ja passaren pel MAC en 2015 i deixaren un gran record en el públic de Mislata.

Les matinals del cap de setmana estan enfocades a un públic familiar amb dos espectacles de circ de carrer per a totes les edats. Els aragonesos de La Raspa i la companyia valenciana La Furtiva actuaran en l’avinguda de Gregorio Gea a les dotze del matí.

La vesprada del dissabte arrancarà amb els Cafès de MAC, el punt de trobada entre els professionals de les arts escèniques i el públic del festival, per a seguir amb les actuacions de La Banda de Otro (Andalusia) i Circk About It (Castella i Lleó). Entre mig actuarà la batucada de Borumbaia Percussió.

La recta final del MAC arribarà el diumenge amb dos dels espectacles més esperats del cartell d’enguany, la dansa sobre xanques de Maduixa Teatre i l’actuació de clown de la companyia catalana La Tal.


Mislata se prepara para vivir su fin de semana más intenso del año

Prèvia cap de setmana MAC-2

El MAC llenará de artes escénicas las calles de la ciudad y espera recibir alrededor de diez mil espectadores

En Mislata ya está todo preparado para disfrutar de la cultura y de las artes escénicas. El MAC entra en su recta final y la ciudad se prepara para vivir el fin de semana más intenso de todo el año. Desde el viernes por la tarde y hasta el domingo por la noche, una quincena de espectáculos de circo, teatro, danza y música se sucederán en distintas calles y plazas Mislata, todos ellos de acceso libre y gratuito. La organización prevé una afluencia de público cercana a los 10.000 espectadores, ligeramente superior a la del año pasado.

La novedad de esta quinta edición serán los espectáculos nocturnos al aire libre. Hasta ahora, el MAC reservaba las actuaciones nocturnas para formatos de sala, pero este año el festival redobla su apuesta por los espectáculos de calle programando dos de sus platos fuertes para las 23 horas en el anfiteatro de Felipe Bellver. La compañía madrileña Nueveuno ofrecerá el viernes por la noche un espectáculo de circo contemporáneo que combina música, malabares y danzas y el sábado será Xarxa Teatre quien presente su nuevo montaje: Papers.

La jornada de mañana viernes arrancará a las 19 horas con un espectáculo itinerante de teatro y música en directo a cargo de la compañía La Fam y a las 20.30 horas actuarán en la Plaza de la Constitución los vascos de Malas Compañías, que ya pasaron por el MAC en 2015 y dejaron un grato recuerdo en el público de Mislata.

Las matinales del fin de semana están enfocadas a un público familiar con dos espectáculos de circo de calle para todas las edades. Los aragoneses de La Raspa y la compañía valenciana La Furtiva actuarán en la avenida de Gregorio Gea a las doce de la mañana.

La tarde del sábado arrancará con los Cafés de MAC, el punto de encuentro entre los profesionales de las artes escénicas y el público del festival, para seguir con las actuaciones de La Banda de Otro (Andalucía) y Circk About It (Castilla y León). Entre medias actuará la batucada de Borumbaia Percussió.

La recta final del MAC llegará el domingo con dos de los espectáculos más esperados del cartel de este año, la danza sobre zancos de Maduixa Teatre y la actuación de clown de la compañía catalana La Tal.

A %d bloguers els agrada això: