El públic més jove del MAC esmorza contes de Gloria Fuertes

Est_0000_redimensionar.jpg

Mislata celebra una nova edició de la “Mostra de joves pintors”, amenitzada amb una actuació de contacontes d’Elisa M. Matallín

 

La Mostra de joves pintors/es a l’aire lliure s’ha convertit ja en tot un clàssic de les jornades prèvies del MAC. Es tracta d’un concurs de dibuix dirigit a xiquets d’entre 8 i 14 anys, amb l’objectiu de fomentar les arts plàstiques entre els més menuts. I ho fa, com tota activitat del festival, al carrer, concretament en la plaça 9 d’octubre, a les portes de la Biblioteca Municipal.

El dissabte al matí es va celebrar una nova edició d’este certamen de pintura. Després de passar el matí pintant a l’aire lliure, els dibuixos participants van ser valorats per un jurat, que va triar com a guanyadors d’enguany els treballs realitzats per Lucía Díaz, de 8 anys, i Eva Palma, de 12. A més, tots els xiquets i xiquetes que participaren en l’activitat reberen un diploma acreditatiu.

Enguany, els dibuixos giraven al voltant de la figura de Gloria Fuertes i, de fet, la Biblioteca va preparar per a l’ocasió una de les seues tradicionals guies de lectura. Enguany, a més, la Mostra es va completar amb la programació d’un espectacle per a públic familiar. Esmorzar de contes: nanes, cançons i poemes de Gloria Fuertes era el títol de l’actuació que va oferir la Companyia Titelles de Conte – Elisa M. Matallín en la plaça 9 d’octubre i que va reunir a un nombrós públic de totes les edats.


 

Est_0002_redimensionar

Mislata celebra una nueva edición de la “Mostra de joves pintors”, amenizada con una actuación de cuentacuentos de Elisa M. Matallín

 

La Mostra de joves pintors/es a l’aire lliure se ha convertido ya en todo un clásico de las jornadas previas del MAC. Se trata de un concurso de dibujo dirigido a niños de entre 8 y 14 años, con el objetivo de fomentar las artes plásticas entre los más pequeños. Y lo hace, como toda actividad del festival, en la calle, concretamente en la plaza 9 d’octubre, a las puertas de la Biblioteca Municipal.

El sábado por la mañana se celebró una nueva edición de este certamen de pintura. Tras pasar la mañana pintando en la calle, los dibujos participantes fueron valorados por un jurado, que eligió como ganadores de este año los trabajos realizados por Lucía Díaz, de 8 años, y Eva Palma, de 12. Además, todos los niños y niñas que participaron en la actividad recibieron un diploma acreditativo.

Este año, los dibujos giraban alrededor de la figura de Gloria Fuertes y, de hecho, la Biblioteca preparó para la ocasión una de sus tradicionales guías de lectura. Además, la Mostra se completó con la programación de un espectáculo para público familiar. Almuerzo de cuentos: nanas, canciones y poemas de Gloria Fuertes era el título de la actuación que ofreció la Compañía Títeres de Cuento – Elisa M. Matallín en la plaza 9 d’octubre y que reunió a un numeroso público de todas las edades.

A %d bloguers els agrada això: