Un espectacle de teatre-percussió i un altre de dansa centren la segona jornada del MAC

Conservatori Professional de Dansa MAC-1.jpg

La companyia Kimbala i el Conservatori Professional de Dansa actuaren el divendres en el Centre Cultural

Després de la inauguració oficial del dijous i l’obertura de l’exposició “5 anys de MAC”, el festival d’arts escèniques de Mislata va celebrar el divendres de vesprada la seua segona jornada, en què el públic va gaudir de les actuacions de la companyia Kimbala, de Castelló, i la de les alumnes del Conservatori Professional de Dansa de València.

Miniatures és el títol de l’espectacle de teatre i percussió que la companyia castellonenca va oferir en el teatre del Centre Cultural, l’única de les actuacions del MAC 2017 que estava programada en sala -totes les altres se celebren al carrer-. Sobre l’escenari, els quatre protagonistes arriben a un espai desconegut i troben unes maletes, algunes amb instruments convencionals i altres amb objectes sonors, a través dels quals els percussionistes de Kimbala creen tot un espectacle de poesia, humor i imaginació.

La segona cita de la vesprada tenia lloc en un dels escenaris habituals del MAC, el passeig de l’avinguda Gregorio Gea, on les alumnes de 3º curs del Conservatori Professional de Dansa de València oferiren una exhibició que portava per títol Imatge_Memòria. Segons va explicar la professora, Tatiana Clavel, les joves han treballat a partir de documents gràfics i fotografies antigues “per a crear una composició sobre el cos de la dona al llarg de la història i a partir d’ací construir tota una coreografia”. Per a les alumnes del Conservatori, segons van reconèixer elles mateixes, actuar a Mislata i formar part del cartell del MAC ha sigut una experiència molt gratificant.


Cia Kimbala MAC-3

La compañía Kimbala y el Conservatorio Profesional de Danza actuaron el viernes en el Centro Cultural

Tras la inauguración oficial del jueves y la apertura de la exposición “5 anys de MAC”, el festival de artes escénicas de Mislata celebró el viernes por la tarde su segunda jornada, en la que el público disfrutó de las actuaciones de la compañía Kimbala, de Castellón, y la de los alumnos del Conservatorio Profesional de Danza de Valencia.

Miniatures es el título del espectáculo de teatro y percusión que la compañía castellonense ofreció en el teatro del Centro Cultural, la única de las actuaciones del MAC 2017 que estaba programada en sala -todas las demás se celebran en la calle-. Sobre el escenario, los cuatro protagonistas llegan a un espacio desconocido y encuentran unas maletas, algunas con instrumentos convencionales y otras con objetos sonoros, a través los cuales los percusionistas de Kimbala crean todo un espectáculo de poesía, humor e imaginación.

La segunda cita de la tarde tenía lugar en uno de los escenarios habituales del MAC, el paseo de la avenida Gregorio Gea, donde las alumnas de 3º curso del Conservatorio Profesional de Danza de Valencia ofrecieron una exhibición que llevaba por título Imagen_Memoria. Según explicó la profesora, Tatiana Clavel, las jóvenes han trabajado a partir de documentos gráficos y fotografías antiguas “para crear una composición sobre el cuerpo de la mujer a lo largo de la historia y a partir de ahí construir toda una coreografía”. Para las alumnas del Conservatorio, según reconocieron ellas mismas, actuar en Mislata y formar parte del cartel del MAC ha sido una experiencia muy gratificante.

A %d bloguers els agrada això: