Xavi Castillo impartix a La Fàbrica un taller de teatre satíric i humorístic

Les activitats complementàries del MAC inclouen també un taller d’iniciació al circ impartit per la Finestra

Taller Xavi Castillo MAC-1

Mislata va iniciar ahir una nova edició del MAC, el festival d’arts escèniques que fins al pròxim 21 de maig portarà a la ciutat a les millors companyies de circ, teatre, dansa i música. La inauguració oficial del festival i de l’exposició “5 anys de MAC” va ser ahir, però l’Ajuntament de la ciutat porta ja diverses setmanes celebrant activitats prèvies, com el taller “El bufó a l’actualitat” que impartix Xavi Castillo i el taller de “Introducció al circ”, que impartix La Finestra Nou Circ.

Durant tota esta setmana, el popular còmic valencià Xavi Castillo està explicant als seus alumnes en La Fàbrica les claus del teatre satíric i humorístic que han popularitzat a la seua companyia Pot de plom. D’una banda, el taller aprofundix sobre la figura del bufó o el joglar, amb exercicis de teatre, de “rondalles” i contes populars. I després adapten totes eixes tècniques a l’actualitat, per a tractar-les a més des d’un punt de vista satíric.

El centre sociocultural acull també durant estos dies altre taller, emmarcat també dins de Mislata Art al Carrer. En aquesta ocasió es tracta d’un taller de circ i els alumnes aprenen tot el relacionat amb les arts circenses: acrobàcies, malabars, equilibris, clown, etc. En aquesta ocasió, el taller està impartit pels profesionals de la companyia La Finestra Nou Circ.


Xavi Castillo imparte en La Fábrica un taller de teatro satírico y humorístico

Las actividades complementarias del MAC incluyen también un taller de iniciación al circo impartido por La Finestra
Taller Xavi Castillo MAC-4

Mislata inició ayer una nueva edición del MAC, el festival de artes escénicas que hasta el próximo 21 de mayo traerá a la ciudad a las mejores compañías de circo, teatro, danza y música. La inauguración oficial del festival y de la exposición “5 anys de MAC” fue ayer, pero el Ayuntamiento de la ciudad lleva ya varias semanas celebrando actividades previas, como el taller “El bufó en la actualitat” que imparte Xavi Castillo y el taller de “Introducción al circo”, que imparte La Finestra Nou Circ.

Durante toda esta semana, el popular cómico valenciano Xavi Castillo está explicando a sus alumnos en La Fábrica las claves del teatro satírico y humorístico que han popularizado a su compañía Pot de plom. Por una parte, el taller profundiza sobre la figura del bufón o el juglar, con ejercicios de teatro, de “rondalles” y cuentos populares. Y después adaptan todas esas técnicas a la actualidad, para tratarlas además desde un punto de vista satírico.

El centro sociocultural acoge también durante estos días otro taller, enmarcado también dentro de Mislata Art al Carrer. En esta ocasión se trata de un taller de circo y los alumnos aprenden todo lo relacionado con las artes circenses: acrobacias, malabares, equilibrios, clown, etc. En esta ocasión, el taller está impartido por los profesionales de la compañía La Finestra Nou Circ.

A %d bloguers els agrada això: