Taller d’introducció al circ

Taller d’introducció al circ

Companyia: La Finestra Nou Circ

 

Dates

Del 26 d’abril al 31 de maig, tots els dimecres, de 19 a 20.30 hores.

Lloc

Centre Sociocultural La Fàbrica.

Destinataris

Joves a partir de 14 anys.

Professorat

Juan Carlos Margallo i Eduardo Martínez.

 

Objectius. Taller coordinat per la companyia valenciana La Finestra Nou Circ i orientat a l’aprenentatge de tècniques relacionades amb el circ i el teatre. Compta amb un aspecte social rellevant (circ social) directament amb intervencions socio educatives des de l’àmbit del circ, en les quals el circ serveix com a eina per a l’enfortiment d’habilitats personals i socials que contribuïsquen al desenvolupament personal.  En el taller s’impartirà una formació general interdisciplinària de les 4 àrees del circ (clown, acrobàcies, malabars, equilibris).

Inscripció gratuïta.

 


 

Taller de introducción al circo

Compañía: La Finestra Nou Circ

 

Fechas

Del 26 de abril al 31 de mayo, todos los miércoles, de 19 a 20:30 h.

Lugar

Centro Socio Cultural La Fábrica

Destinatarios

Jóvenes a partir de 14 años

Profesorado

Juan Carlos Margallo y Eduardo Martínez

 

Objetivos

Taller coordinado por la compañía valenciana La Finestra Nou Circ y orientado al aprendizaje de técnicas relacionadas con el circo y el teatro. Cuenta con un aspecto social relevante (circo social) directamente con las intervenciones socio educativas desde el ámbito del circo, en las cuales el circo sirve como una herramienta para el fortalecimiento de habilidades personales y sociales que contribuyen al desarrollo personal.

 

En el taller se impartirá en una formación general interdisciplinaria de las 4 áreas del circo (clown, acrobacias, malabares, equilibrios).

 

Inscripción gratuita.

 

A %d bloguers els agrada això: