Concurs #MACfoto

logo_macfoto

Concurs #MACfoto

Per quart any es celebra este concurs fotogràfic a través de les xarxes socials. El MACfoto oferirà als espectadors la possibilitat de concursar simplement publicant una imatge en els seus perfils de les xarxes socials amb el hashtag #macfoto.

Els concursants podran enviar tantes fotos com vulguen a través de Facebook, Twitter i Instragram, i tant el format com el dispositiu de captura seran lliures. Per tant, serviran tant les fotos preses amb càmera fotogràfica com les captades a través de mòbils i tabletas.

L’experiència d’anys anteriors va ser un èxit, tant per la quantitat de fotos presentades com per la qualitat de bona part d’elles. Una vegada finalitze el festival, es recopilaran totes les fotos publicades i un jurat seleccionarà les guanyadores. Els premis consistiran en una càmera de fotos per al guanyador del MACFOTO i entrades d’espectacles d’arts escèniques per als finalistes.

BASES DEL CONCURS

Concurso #MACfoto

Por cuarto año se celebra este concurso fotográfico a través de las redes sociales. El MACfoto ofrecerá a los espectadores la posibilidad de concursar simplemente publicando una imagen en sus perfiles de las redes sociales con el hashtag #macfoto.

Los concursantes podrán enviar tantas fotos como quieran a través de Facebook, Twitter e Instragram, y tanto el formato como el dispositivo de captura serán libres. Por tanto, servirán tanto las fotos tomadas con cámara fotográfica como las captadas a través de móviles y tabletas.

La experiencia de años anteriores fue un éxito, tanto por la cantidad de fotos presentadas como por la calidad de buena parte de ellas. Una vez finalice el festival, se recopilarán todas las fotos publicadas  y un jurado seleccionará las ganadoras. Los premios consistirán en una cámara de fotos para el ganador del MACfoto y entradas de espectáculos de artes escénicas para los finalistas.

BASES DEL CONCURSO

A %d bloguers els agrada això: